Siirry sisältöön
Kosteutta ja kauneutta sisältäpäin – Aito Kollageeni on parasta sinun ihollesi

Kosteutta ja kauneutta sisältäpäin – Aito Kollageeni on parasta sinun ihollesi

Ihon ylimmällä kerroksella eli orvaskedella on tärkeä tehtävä. Se toimii läpäisyesteenä eli estää kosteuden liiallista haihtumista ihosta. Mitä heikommassa kunnossa läpäisyeste on, sitä helpommin myös ympäristön allergeenit pääsevät ihon läpi.

Ihon keskikerroksessa eli verinahassa on kollageenia, elastiinia ja hyaluronihappoa, jotka vaikuttavat ihon kiinteyteen, kimmoisuuteen ja joustavuuteen, mekaaniseen kestävyyteen, kosteuden sitomiskykyyn ja haavojen paranemiseen.

Ikääntyessään iho ohenee ja sen toiminta heikkenee. Ihon läpäisyesteen luonnollisten rasvojen määrä vähenee, jolloin iho kuivuu herkemmin. Myös ihon kollageenin ja elastiinin määrä vähenee, jolloin iho alkaa rypistyä. Ihon ikääntyminen on väistämätöntä, mutta ikämuutoksia voi kuitenkin hidastaa.
 

Aito Kollageeni – ihosi kosteustasapainolle

Aito Kollageenin sisältämä Ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiini on patentoitu, eettinen ja luonnollinen raaka-aine, joka tukee ihon luonnollista kosteustasapainoa. Ovoderm®:n avulla voidaan tutkimuksen* mukaan vahvistaa ihon uloimman kerroksen läpäisyestettä, joka estää liiallisen kosteuden haihtumista iholta. Tämä on ilouutinen kaikille kuivaihoisille. Enää ei tarvitse lotrata iholle suuria määriä kosteusvoiteita, joista saatu apu saattaa olla vain lyhytaikainen.
 

Aito Kollageeni – enemmän etuja

Tutkimuksessa todettiin myös ihon elastisuuden paranevan ja Ovoderm® raaka-aineella todettiin positiivinen vaikutus ihon kiinteyteen sekä iholla näkyvän väsymyksen merkkien vähenemiseen.

Aito Kollageenin sisältämä Ovoderm® on kliinisesti tutkittu, eikä sen valmistuksessa käytetä mitään kemikaaleja. Myös valmistustapa on ympäristöystävällinen sekä luontoa kunnioittava.
 

Ovoderm® koostuu monesta kauneudelle hyödyllisestä aineesta:

 • kollageeni 33–38 %
 • elastiini 20 %
 • hyaluronihappo 4 %
 • keratiini 1 %
 • rikkiä sisältäviä aminohappoja: metioniini, kysteiini
 • yli 500 erilaista proteiinia
   

Aito Kollageenikapseleista on hyötyä ilahduttavan monelle

Kollageenivalmisteita ihon hyvinvoinnin tukemiseen käyttävät tyypillisesti ikääntyneemmät henkilöt. Elimistön oman kollageenituotannon hiljalleen hiipuessa mahdollisesti jo 25 ikävuodesta alkaen, myös nuoremmat käyttäjät voivat kokea saavansa hyötyä Aito kollageenilisästä, esimerkiksi ihon kuivuuteen.

Aito Kollageeni on helppokäyttöinen, nopeavaikutteinen ja tutkitusti tehokas tuote ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Se sopii erinomaisesti lähes kaikille ja erityisesti kuivasta ihosta kärsiville.

Kasviskapseli sisältää Ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiinia ja C-vitamiinia, joka tukee kollageenin muodostusta. Apuaineena toimii riisitiiviste: kapselissa ei siis ole mitään turhia täyteaineita.

Suositeltu annostus on kaksi kapselia päivässä. Aito Kollageeni sopii myös kala-allergisille ja ovo-vegetaristeille. Jos olet allerginen tai yliherkkä kananmunalle, on se huomioitava tuotteen käytössä.
 

Vuorokausiannos (2 kaps.) sisältää:

 • Ovoderm® kananmunan kalvoproteiinia 510 mg**
  • josta tyypin 1, 5 ja 10 kollageenia yht. 180 mg
   • hyaluronihappoa 20 mg
   • elastiinia 100 mg
   • keratiinia 5 mg
 • C-vitamiinia 80 mg
Supplementation with Ovoderm® Reduces the Clinical Signs of Skin Aging. A Double-Blind, Placebo-Controlled Study.
**  Tutkimuksessa käytetyllä 300 mg:n annostuksella on saatu jo erinomaisia tuloksia. 
 

Tuotetta on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

KIRJOITTANUT: Sanna Kaunisto, ravintoterapeutti

Edellinen artikkeli Laadukas ja vegaaninen – Aito Monivitamiini + K2
Seuraava artikkeli B12-vitamiini

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua

* Vaaditut tietokentät