Siirry sisältöön
Aito magnesium – helppoa ja tehokasta!

Aito magnesium – helppoa ja tehokasta!

Aito-sarjan magnesiumvalmiste on erilainen kuin muut markkinoilla olevat magnesiumtuotteet. Liposomaalisen Aito magnesiumin patentoitu valmistusmenetelmä on kehitetty, jotta saavutettaisiin paras mahdollinen magnesiumin imeytyminen.

Magnesium on mineraali, joka edistää mm. lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä luuston pysymistä normaalina. Ongelmana on ollut, että jopa 70 prosenttia perinteisestä magnesiumista ei pääse kunnolla imeytymään ohutsuolesta.

Ainutlaatuinen liposomaalinen valmistusmenetelmä kehitettiinkin nimenomaan mahdollistamaan mineraalin parempi imeytyvyys ja paras mahdollinen biologinen hyödynnettävyys. Useat tutkimukset ovatkin osoittaneet, että tässä teknologiassa hyödynnetyt menetelmät ovat tehokkaita liukoisuuden, liukenemisen, imeytymisen ja biologisen hyödynnettävyyden parantamisessa.

Liposomaalinen valmistusmenetelmä mahdollistaa magnesiumin kulkemisen mikrokapseloituna ruoansulatuskanavaa pitkin. Tällöin itse mineraalin päällä on suojana mikroskooppisen pieni suojakalvo. Siksi mikrokapselointi tekee ravintolisän käytöstä miellyttävää myös useimmille herkkävatsaisille – vailla sivuvaikutuksia.

Lisäksi mikrokapseloinnilla varmistetaan mineraalin kulkeutuminen ohutsuoleen saakka, jolloin muiden ravinteiden läsnäolo ei vaikuta haitallisesti imeytymiseen. Menetelmän ansiosta imeytyminen on nopeampaa ja jopa 20 % tehokkaampaa kuin aiemmin parhaana imeytyjänä pidetyllä magnesiumin muodolla.
 

Helppoa ja tehokasta!

Aito magnesium – merkittävä innovaatio:

  • Runsaasti hyvin imeytyvää magnesiumia jo yhdestä kapselista.
  • Hyvä siedettävyys.
  • Parempi imeytyvyys moniin valmisteisiin verrattuna.
  • Vegaanikapselissa ilman turhia apu- tai täyteaineita.
  • Normaaliannos 1 kapseli päivässä runsaan veden kera

Tuotetta on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupassa.

Edellinen artikkeli Biotiini ja sinkki – tehokaksikko hiuksille, iholle ja kynsille
Seuraava artikkeli Aitoa hyvin­vointia nivelille!

Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkaisua

* Vaaditut tietokentät